• Română
  • English

Asociația A.R.T Fusion devine membră a Coaliției pentru Egalitate de Gen

februarie 28, 2023

Asociația A.R.T. Fusion este un ONG care activează de 18 ani în domeniul educației non-formale, lucrând pe două direcții strategice: drepturile omului (cu focus pe egalitate de gen) și mediu. Le place să spună că au grijă de oameni și de planetă, și lucrează atât la nivel local, regional și național, cât și internațional. Proiectele lor au călătorit în țări din Europa, America Latină, Africa și Asia, unde au ajuns la mii de oameni care au învățat să pună în practică metode inovative de educație: Teatrul celor Opresați, Biblioteca Vie, Campaniile Stradale și Educația Globală.

Asociația organizează/facilitează activități educaționale cu persoane tinere, din licee & facultăți, unde discută despre egalitate și violență de gen. Expertiza și experiența lor este un plus pentru Coaliție și vom dezvolta împreună acțiuni și instrumente pentru a duce educația pentru egalitate de gen mai aproape de tineri.

Din anul 2021, A.R.T Fusion a început să organizeze Bucharest Feminist Film Festival, un eveniment anual care deschide un dialog despre feminism și egalitate de gen, atât pentru tineri/e/x, cât și pentru alte organizații sau autorități publice.

Feminist Film Festival explorează problemele cu care se confruntă atât femeile, cât și bărbații în societățile patriarhale, printr-o selecție de filme care abordează subiecte precum drepturile omului, egalitate & violență de gen, migrație, roluri de gen, identitate și intersecționalitate.

Copyright (c) Coaliția pentru Egalitate de Gen