• Română
  • English
Susține-ne
Susține-ne!

Coaliția pentru Egalitate de Gen lansează Rețeaua Feministă EGALIS

noiembrie 15, 2022

DE CE SUSȚIN EGALITATEA DE GEN? Aceasta este întrebarea la care ne-au răspuns peste 20 de persoane publice din mediul politic, artistic, administrativ, antreprenoriat.

Vedeți răspunsurile lor pe pagina dedicată Rețelei.

Vă așteptăm alături de noi în Rețeaua #EGALIS ca să ne reunim eforturile în lupta pentru egalitate de gen, în contextul actual în care atacurile extremiste, ultraconservatoare și iliberale sunt din ce în ce mai conturate.


Împreună putem și trebuie să contracarăm aceste atacuri printr-o informare corectă și obiectivă cu privire la mișcarea pentru drepturile femeilor, cu privire la feminism(e), istoria, revendicările și câștigurile acestuia.


Dacă doriți să aderați la Rețea, vă rugăm trimiteți un email la adresa ???????@?????.?? cu răspunsul la întrebarea„ De ce susțin egalitatea de gen?” împreună cu fotografia dvs. sau o înregistrare video.


Proiectul “EGALIS: egalitate de gen prin schimbare socială şi educaţie” este finanțat de Active Citizens Fund - Romania - prin Granturile SEE 2014-2021.
Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă!

Website-ul Coaliției pentru Egalitate de Gen a fost actualizat în cadrul proiectului EGALIS: Egalitate de gen prin schimbare socială și educație, derulat de Centrul Parteneriat pentru Egalitate (CPE), în parteneriat cu Asociația Front, Societatea Cultural Științifică de Analize Feministe AnA (AnA), Asociația Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), Asociația PLURAL și Asociația SEXUL versus BARZA, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui site nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

Navigare ușoară în lumea egalității de gen

Copyright (c) Coaliția pentru Egalitate de Gen