• Română
  • English
Susține-ne
Susține-ne!

Manual pentru predarea și integrarea la clasă a egalității de gen - descărcare gratuită

septembrie 7, 2022

Invităm cadrele didactice din învățământul preuniversitar să folosească manualul pentru predarea și integrarea la clasă a egalității de gen.

Acesta cuprinde fundamente teoretice și sugestii concrete de activități, alături de elemente practice precum anexe, fișe de lucru și exerciții, cu ilustrații, scheme, materiale video și trimiteri către resurse suplimentare, spre exemplu chestionare de (auto)evaluare pentru profesori, exerciții despre stereotipuri și prejudecăți, discriminare și intersecționalitate și numeroase idei de proiecte pe tema egalității de gen.

Înainte de publicare, manualul a fost testat de către specialiști și practicieni din învățământul preuniversitar.

Manualul pentru predarea și integrarea la clasă a egalității de gen poate fi descărcat gratuit, după completarea formularului de mai jos:


Website-ul Coaliției pentru Egalitate de Gen a fost actualizat în cadrul proiectului EGALIS: Egalitate de gen prin schimbare socială și educație, derulat de Centrul Parteneriat pentru Egalitate (CPE), în parteneriat cu Asociația Front, Societatea Cultural Științifică de Analize Feministe AnA (AnA), Asociația Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), Asociația PLURAL și Asociația SEXUL versus BARZA, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui site nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

Navigare ușoară în lumea egalității de gen

Copyright (c) Coaliția pentru Egalitate de Gen