• Română
  • English
Susține-ne
Susține-ne!

Hărțuire sexuală în universități? Centrul FILIA încearcă să afle amploarea fenomenului

noiembrie 9, 2015

hartuire universitati2

În ultimii ani au ajuns în atenția publică diverse cazuri de hărțuire sexuală în universități. Se refereau la formele cele mai grave de hărțuire, ce implică cererea de favori sexuale în schimbul notelor sau al promovării la examene. Există însă mai multe manifestări de hărțuire sexuală: de la glume și insinuări sexuale, directe sau prin email, la atingeri sexuale nedorite.

Pentru a afla amploarea fenomenului, Centrul FILIA vă invită să completați un chestionar anonim, în care să bifați diferite situații care ar putea indica prezența comportamentelor de hărțuire sexuală în universități.

Chestionarul este destinat persoanelor din mediul academic, de la studenți la profesori și personal administrativ.

Îl puteți completa aici:http://www.sogosurvey.com/k/SsUSSTYsSsPsPsP

Deadline: 23 noiembrie

Vă mulțumim!

Website-ul Coaliției pentru Egalitate de Gen a fost actualizat în cadrul proiectului EGALIS: Egalitate de gen prin schimbare socială și educație, derulat de Centrul Parteneriat pentru Egalitate (CPE), în parteneriat cu Asociația Front, Societatea Cultural Științifică de Analize Feministe AnA (AnA), Asociația Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), Asociația PLURAL și Asociația SEXUL versus BARZA, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui site nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

Navigare ușoară în lumea egalității de gen

Copyright (c) Coaliția pentru Egalitate de Gen