• Română
  • English
Susține-ne
Susține-ne!

Cum să depășim stereotipurile de gen. Bariere și provocări în viața femeilor din România

ianuarie 15, 2015

Centrul Parteneriat pentru Egalitate și Fundația pentru o societate deschisă organizează al Buzău atelierul: Cum să depășim stereotipurile de gen. Bariere și provocări în viața femeilor din România.

Alături de formatori cu o vastă experiență în domeniul egalității de șanse, se va dezbate în două ateliere interactive influența și efectele stereotipurilor de gen prezente în literatură, cinematografie, presă, dar și în viața socială și personală a fiecăreia/fiecăruia.

Evenimentul are loc marți, 20 ianuarie 2015, la Hotel Pietroasa din Buzău, Piata Daciei, nr.1, între orele 10:00 și 17:30.

Se acordă diplomă, participarea este gratuită și se realizează pe bază de înscriere pentru max. 20 de persoane.

Atelierul face parte din proiectul ”Inovare socială și pentru integrarea femeilor pe piața muncii”, care se desfășoară în parteneriat cu Fundația Pentru Incluziune și Coeziune Socială, Centrul Parteneriat pentru Egalitate, Asociația Centrul Umanitar TISO și Fondazione Casa della Carità Angelo Abriani.

Proiectul implementat în perioada mai 2014- octombrie 2015 este cofinanțat din Fondul Social European prin programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Mai multe detalii: www.proiectul-elisa.fundatia

Confirmare participării se face până luni, 19 ianuarie, la arapeanu@cpe.ro sau 0745 260 464.

Website-ul Coaliției pentru Egalitate de Gen a fost actualizat în cadrul proiectului EGALIS: Egalitate de gen prin schimbare socială și educație, derulat de Centrul Parteneriat pentru Egalitate (CPE), în parteneriat cu Asociația Front, Societatea Cultural Științifică de Analize Feministe AnA (AnA), Asociația Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), Asociația PLURAL și Asociația SEXUL versus BARZA, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui site nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

Navigare ușoară în lumea egalității de gen

Copyright (c) Coaliția pentru Egalitate de Gen