• Română
  • English
Susține-ne
Susține-ne!

Căutăm voluntare/i în campania ”16 zile de activism împotriva violenţei asupra femeilor”

noiembrie 19, 2014

voluntariuat

Căutăm voluntare/voluntari pentru una din acţiunile campaniei „16 zile de activism împotriva violenței asupra femeilor”

Pe 29 noiembrie și 3 decembrie, vom merge, în grupuri mici, să împărțim pliante și să vorbim cu oamenii din cartierele Bucureștiului despre cum pot oferi sprijin când au de-a face cu o situație de violență domestică la ei în bloc, pe stradă sau în cartier.

Se va organiza o sesiune de instructaj înainte.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită un email la adresa: voluntari.ceg@gmail.com până la data de 24 noiembrie 2014.

Vă așteptăm!

Website-ul Coaliției pentru Egalitate de Gen a fost actualizat în cadrul proiectului EGALIS: Egalitate de gen prin schimbare socială și educație, derulat de Centrul Parteneriat pentru Egalitate (CPE), în parteneriat cu Asociația Front, Societatea Cultural Științifică de Analize Feministe AnA (AnA), Asociația Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), Asociația PLURAL și Asociația SEXUL versus BARZA, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui site nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

Navigare ușoară în lumea egalității de gen

Copyright (c) Coaliția pentru Egalitate de Gen