• Română
  • English
Susține-ne
Susține-ne!

Tururi ghidate la expoziția foto-video „10 ani de acțiuni feministe în stradă”

mai 9, 2022

Vă invităm să vizitați expoziția foto-video care celebrează „10 ani de acțiuni feministe în stradă” organizată la galeria ARTHUB din București (str. General C-tin Budișteanu nr.10) în perioada 5-19 mai.

Expoziția prezintă imagini de la cele mai reprezentative manifestații publice pentru drepturile femeilor și egalitatea de gen din ultimii 10 ani, din București, Cluj, Sibiu și alte locații din țară.

Mai multe detalii despre expoziție: https://bit.ly/3wcXtrw

  • Miercuri, 11 mai 2022, ora 18:30 (pentru studente/ți, dar nu numai)
  • Sâmbătă: 14 mai 2022, ora 21:00 (pentru publicul larg)

Pentru a participa, vă rugăm să vă înscrieți în acest formular: https://forms.gle/NrLkFu8yxgMLVhFe6


Proiectul „EGALIS: Egalitate de gen prin schimbare socială și educație” este derulat de Centrul Parteneriat pentru Egalitate, în parteneriat cu Asociația Front, Societatea Cultural Științifică de Analize Feministe AnA (AnA), Asociația Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), Asociația PLURAL și Asociația SEXUL vs BARZA, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă!

Website-ul Coaliției pentru Egalitate de Gen a fost actualizat în cadrul proiectului EGALIS: Egalitate de gen prin schimbare socială și educație, derulat de Centrul Parteneriat pentru Egalitate (CPE), în parteneriat cu Asociația Front, Societatea Cultural Științifică de Analize Feministe AnA (AnA), Asociația Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), Asociația PLURAL și Asociația SEXUL versus BARZA, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui site nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

Navigare ușoară în lumea egalității de gen

Copyright (c) Coaliția pentru Egalitate de Gen