• Română
  • English

Jurnal de lectură VIII: Sex by Design

februarie 4, 2022

Salut!

Am citit „Sex by Design: The Betty Dodson Story”, de Betty Dodson, carte apărută în 2016.

„Sex By Design” este o carte de memorii, povestea luptei unei femei de a elibera sexualitatea femeilor, concomitent cu eliberarea propriei sexualități – și plăcerea care vine cu asta. Dodson și-a dat seama că foarte multe femei nu se bucură de sex, așa că și-a pus întrebarea: cum pot fi femeile cu adevărat egale, dacă trebuie să se bazeze pe bărbați pentru satisfacția sexuală?

M-a interesat să aflu mai multe despre Dodson, despre accentul pe care l-a pus pe masturbare, despre cum a reintrodus vibratorul în viețile femeilor și cum le-a ajutat să aibă orgasm pe cont propriu.

Importanța orgasmului este tema unuia dintre cele 15 videoclipuri care fac parte dintr-un proiectul EGALIS.

xoxo

Adriana

_____________

Proiectul „EGALIS: Egalitate de gen prin schimbare socială și educație”, derulat de Centrul Parteneriat pentru Egalitate, în parteneriat cu Asociația Front, Societatea Cultural Științifică de Analize Feministe AnA (AnA), Asociația Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), Asociația PLURAL și Asociația SEXUL vs BARZA, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă!

Copyright (c) Coaliția pentru Egalitate de Gen