• Română
  • English
Susține-ne
Susține-ne!

Apel la noi membri în Coaliția pentru Egalitate de Gen

mai 1, 2019

Coaliția pentru Egalitate de Gen invită organizațiile nonguvernamentale să se alăture eforturilor de a aduce pe agenda publică problematica egalității de gen.

Invitația se adresează organizațiilor care desfășoară activități în domeniul egalității de gen sau activități care combină egalitatea de gen cu alte teme legate de discriminare. Organizațiile nu trebuie să fie afiliate politic sau să fi fost implicate în activități desfășurate sau inițiate de organizații extremiste.

Mai multe detalii despre procedura de înscriere în Coaliție sunt disponibile la acest link.

Termenul pentru transmiterea aplicației este 30 iunie 2019.

Pentru aplicații sau detalii suplimentare ne puteți contacta pe email: coalitiadegen@gmail.com

Vă așteptăm alături de noi!

Website-ul Coaliției pentru Egalitate de Gen a fost actualizat în cadrul proiectului EGALIS: Egalitate de gen prin schimbare socială și educație, derulat de Centrul Parteneriat pentru Egalitate (CPE), în parteneriat cu Asociația Front, Societatea Cultural Științifică de Analize Feministe AnA (AnA), Asociația Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), Asociația PLURAL și Asociația SEXUL versus BARZA, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui site nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

Navigare ușoară în lumea egalității de gen

Copyright (c) Coaliția pentru Egalitate de Gen