• Română
  • English
Susține-ne
Susține-ne!

SEXUL vs BARZA se alătură Coaliției pentru Egalitate de Gen

februarie 12, 2020

După o colaborare fructuoasă anii anteriori, când am susținut împreună o campanie pentru introducerea educației sexuale în școlile din România, Asociația SEXUL vs BARZA se alătură în mod formal Coaliției.

Lansat în 2013, canalul Youtube SEXUL vs BARZA este singura platformă video din România care oferă tinerilor și adolescenților informații pe teme legate de feminism, egalitate de gen, drepturi ale femeilor și drepturi reproductive, sănătate și educație sexuală comprehensivă.

Impactul SEXUL vs BARZA este dovedit în primul rând de cei 95 000 de abonați și aproape peste 10 milioane de vizionări cumulate a peste 100 de videoclipuri cu conținut educativ și cultural de pe canalul de Youtube, alături de 17 000
urmăritori pe pagina de Facebook.

Începând cu martie 2019, în parteneriat cu Salvați Copiii România, SEXUL vs BARZA oferă în mod gratuit și profesionist consiliere online, realizată de un psiholog, pentru persoanele tinere în situații de risc cu privire la sănătatea lor reproductivă și mentală.

Website-ul Coaliției pentru Egalitate de Gen a fost actualizat în cadrul proiectului EGALIS: Egalitate de gen prin schimbare socială și educație, derulat de Centrul Parteneriat pentru Egalitate (CPE), în parteneriat cu Asociația Front, Societatea Cultural Științifică de Analize Feministe AnA (AnA), Asociația Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), Asociația PLURAL și Asociația SEXUL versus BARZA, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui site nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

Navigare ușoară în lumea egalității de gen

Copyright (c) Coaliția pentru Egalitate de Gen