• Română
  • English
Susține-ne
Susține-ne!

Gender Lab, 29 – 30 ianuarie 2015, Bușteni

februarie 8, 2015

A treia sesiune Gender Lab s-a întors la Buşteni la finalul lunii ianuarie 2015. Coaliția pentru Egalitate de Gen s-a reunit în formulă completă pentru a începe organizarea evenimentelor prilejuite de 8 Martie – Ziua Internaţională a Femeilor.

În urma sesiunilor de brainstorming s-a conturat tema principală pe care Coaliţia îşi propune s-o abordeze: Timpul femeilor sau Femeile producătoare de timp pentru ceilalţi.

În perioada următoare, această temă va fi declinată într-o campanie publică care vrea să atragă atenţia asupra inexistenţei la nivelul instituţiilor a strategiilor de reconciliere a vieţii private cu viaţa profesională, lipsei infrastructurii şi serviciilor de îngrijire, lipsei parteneriatului din viaţa cuplurilor din România. În acelaşi timp, campania va încerca să pună accentul pe valorizarea muncii femeilor, o muncă de multe ori invizibilă.

Mai multe detalii în perioada următoare.

Camelia,AnaMaria,Aldeza

.

CarmenGhe1

.CristinaNegut1

.DSC07504

.IMG_4261

Website-ul Coaliției pentru Egalitate de Gen a fost actualizat în cadrul proiectului EGALIS: Egalitate de gen prin schimbare socială și educație, derulat de Centrul Parteneriat pentru Egalitate (CPE), în parteneriat cu Asociația Front, Societatea Cultural Științifică de Analize Feministe AnA (AnA), Asociația Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), Asociația PLURAL și Asociația SEXUL versus BARZA, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui site nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

Navigare ușoară în lumea egalității de gen

Copyright (c) Coaliția pentru Egalitate de Gen