• Română
  • English
Susține-ne
Susține-ne!

Dezbatere despre stereotipurile de gen în cultura românească

ianuarie 21, 2015

Centrul Parteneriat pentru Egalitate - CPE vă o dezbatere despre stereotipurile de gen în cultura românească și efectele acestora în educaţia formală şi informală a tinerilor, împreună cu Mircea Vasilescu, critic, istoric literar și redactor - şef la Dilema Veche.

Evenimentul are loc joi, 22 ianuarie 2015, la Hotel Ibis Gara de Nord din București, Calea Griviței, nr. 143, sector 1, între orele 09:30 și 16:00.

Participarea este gratuită și se realizează pe bază de înscriere.
Vă rugăm să confirmați participarea!
E-mail: apanaitov@cpe.ro
Tel: 0725 930 043

Website-ul Coaliției pentru Egalitate de Gen a fost actualizat în cadrul proiectului EGALIS: Egalitate de gen prin schimbare socială și educație, derulat de Centrul Parteneriat pentru Egalitate (CPE), în parteneriat cu Asociația Front, Societatea Cultural Științifică de Analize Feministe AnA (AnA), Asociația Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), Asociația PLURAL și Asociația SEXUL versus BARZA, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui site nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

Navigare ușoară în lumea egalității de gen

Copyright (c) Coaliția pentru Egalitate de Gen