• Română
  • English
Susține-ne
Susține-ne!

Împărțim flyere în cartierele Capitalei

decembrie 2, 2014

flyere

Campania ”16 zile de activism împotriva violenței asupra femeilor” continuă. Mâine vom merge în cartierele Capitalei să împărțim flyere.

În cazul în care vreți să fiți prezenți la acțiunea noastră ne puteți contacta pe mail la adresa: voluntari.ceg@gmail.com. Ora și locul de întâlnire vor fi stabilite de comun accord cu liderii de echipă din zona în care vreți să mergeți.

Zonele pe care le propunem sunt următoarele:

1. Centru și Centrul Vechi
2. Zona Obor – Calea Moșilor
3. Zona Aviatorilor – Aurel Vlaicu
4. Zona Rahova
5. Zona Titan
6. Zona Drumul Taberei
7. Prelungirea Ghencea

Mulțumim pentru implicare și vă așteptăm!

Acțiunea este organizată la inițiativa Coaliției pentru Egalitate de Gen din care fac parte:
Centrul Parteneriat pentru Egalitate - CPE
Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen – A.L.E.G.
Societatea pentru Analize Feministe AnA,
Asociația E-Romnja
Asociația Front

Website-ul Coaliției pentru Egalitate de Gen a fost actualizat în cadrul proiectului EGALIS: Egalitate de gen prin schimbare socială și educație, derulat de Centrul Parteneriat pentru Egalitate (CPE), în parteneriat cu Asociația Front, Societatea Cultural Științifică de Analize Feministe AnA (AnA), Asociația Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), Asociația PLURAL și Asociația SEXUL versus BARZA, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui site nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

Navigare ușoară în lumea egalității de gen

Copyright (c) Coaliția pentru Egalitate de Gen