• Română
  • English

Activități în țară de 25 noiembrie – Ziua Internațională pentru eliminarea violenței asupra femeilor

noiembrie 22, 2014

 

afis 25 nov

București

PROTEST: Cerem servicii mai bune de asistență în cazurile de violență asupra femeilor!  Primăria Capitalei, orele 11 – 12. Organizator: Coaliția pentru Egalitate de Gen.

Depunerea unui memoriu la Primăria Capitalei și la primăriile de Sector.

Sibiu

Seară de veghe pentru martorele tăcute. Orele 16-19, Sibiu, str. N. Bălcescu, zona fântânii. Organizator: Asociaţia pentru Libertate şi Egalitate de Gen, A.L.E.G.

Cluj

Marș și moment de reculegere în memoria victimelor care au fost ucise ca și urmare a unor acte de violență domestică. Orele 16:30 – 18.30. Punct de plecare: Piața Avram Iancu. Organizatori: Asociația VIVAD, Centrul de Acţiune pentru Egalitate şi Drepturile Omului – ACTEDO.

 Suceava

Lansarea campaniei ”Dăruieşte. Ajută. Respectă”. Ora 14:00, la Prefectura Suceava, în Sala „Nicolae Labiş”. Organizator: Asociația SEVA în parteneriat cu Comisia Judeţeană pentru Egalitate de Şanse, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului,

 Târgu Mureș

Lansarea campaniei ”16 zile de activism împotriva violenței asupra femeii” – invitație transmisă grădinițelor și școlilor de a participa în campanie. Premierea câștigătorilor concursului de eseuri „Spune NU violenţei!”. Organizatori: Inspectoratul Judeţean de Poliţie şi Institutul Est European de Sănătate a Reproducerii.

 Baia Mare

Seară de veghe în memoria fetelor/ femeilor care au murit de pe urma violenţei în familie. Organizatori: Asociația Artemis, SPAS Baia Mare, Asociaţia YMCA Asociaţia Femina XXI, ANES – Compartimentul Teritorial Maramureş – Comisia Judeţeană pentru Egalitate de şanse cu colaborarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş.

 Timișoara

Uniți împotriva violenței. Pietonala Mărășești, între orele 17,30-18,30. Organizator: Asociația SPICC.

 

Lista este în curs de actualizare.

Copyright (c) Coaliția pentru Egalitate de Gen