• Română
  • English
Susține-ne
Susține-ne!

Căutăm voluntari!

octombrie 14, 2014

Căutăm voluntare/voluntari care doresc să se implice într-un eveniment de conştientizare publică a exploatării sexuale a femeilor. Evenimentul este organizat pentru a marca ziua de 18 octombrie - Ziua Împotriva Traficului de Persoane.

Acțiunea va avea loc sâmbătă, 18 octombrie, între orele 17:00 - 18:00, în cafenele din Centrul Vechi al Bucureştiului.

Voluntarele şi voluntarii vor avea materiale cu mesaje împotriva traficului de femei şi exploatării sexuale a femeilor. Mai multe detalii vor fi oferite în cadrul unei întâlniri de training care va avea loc înainte de eveniment.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită un email la adresa: voluntari.ceg@gmail.com până la data de 16 octombrie 2014 cu titlul "Voluntar Ziua Împotriva Traficului" şi datele personale: nume, prenume şi telefon.

La cerere se pot elibera adeverinţe de voluntariat.

Vă aşteptăm alături de noi!

Event facebook: https://www.facebook.com/events/301617120032497/

ziua internationala trafic

Website-ul Coaliției pentru Egalitate de Gen a fost actualizat în cadrul proiectului EGALIS: Egalitate de gen prin schimbare socială și educație, derulat de Centrul Parteneriat pentru Egalitate (CPE), în parteneriat cu Asociația Front, Societatea Cultural Științifică de Analize Feministe AnA (AnA), Asociația Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), Asociația PLURAL și Asociația SEXUL versus BARZA, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui site nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

Navigare ușoară în lumea egalității de gen

Copyright (c) Coaliția pentru Egalitate de Gen