• Română
  • English
Susține-ne
Susține-ne!

S-a făcut dreptate! Adriana Radu a fost numită în CES

ianuarie 5, 2021

Adriana Radu, de la Asociația SEXUL vs BARZA,  a fost numită membră în Consiliul Economic și Social (CES).

La finalul anului trecut, printr-un act arbitrar și abuziv, ea fusese îndepărtată de la numirea din funcție de către Secretariatul General al Guvernului, fără nici o explicație, și înlocuită cu reprezentantul unui ONG care nu participase la procesul de votare.

Societatea civilă s-a mobilizat exemplar în sprijinul Adrianei. Au fost trimise petiții cu mii de semnături și un apel semnat de 170 ONG-uri prin care s-a cerut numirea în CES a Adriana Radu.

Coaliția pentru Egalitate de Gen este onorată să fie reprezentată de Adriana Radu, care va fi o apărătoare a drepturilor femeilor și egalității de gen în CES.

Website-ul Coaliției pentru Egalitate de Gen a fost actualizat în cadrul proiectului EGALIS: Egalitate de gen prin schimbare socială și educație, derulat de Centrul Parteneriat pentru Egalitate (CPE), în parteneriat cu Asociația Front, Societatea Cultural Științifică de Analize Feministe AnA (AnA), Asociația Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), Asociația PLURAL și Asociația SEXUL versus BARZA, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui site nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

Navigare ușoară în lumea egalității de gen

Copyright (c) Coaliția pentru Egalitate de Gen