• Română
  • English
Susține-ne
Susține-ne!

FOTO ”Cerem servicii mai bune de asistență pentru cazurile de violență asupra femeilor ”

noiembrie 27, 2014

Marți, 25 noiembrie 2014, Ziua Internațională pentru Combaterea Violenței asupra Femeilor, Coaliția pentru Egalitate de Gen a organizat un protest în fața Primăriei Capitalei.

Revendicările coaliției vizează crearea de servicii mai bune pentru victimele violenței precum și realizarea unor campanii de informare privind drepturile victimelor adresate publicului larg.

21

.

23

.

10

.

Participanții la protest au adus fiecare câte o pereche de pantofi de femeie pentru a crea un spațiu simbolic în memoria femeilor care și-au pierdut viața în urma violenței.

19

.

20

.

17

S-a scandat: ”Indiferența hrănește violența!”, ”Oprescu, Oprescu, oprește violența!”, ”Pentru agresori doar scuze, pentru femei doar acuze!”.

5

.

8

.

9

.

12

.

15

Evenimentul face parte din campania ”16 zile de activism împotriva violenței asupra femeilor”.

Website-ul Coaliției pentru Egalitate de Gen a fost actualizat în cadrul proiectului EGALIS: Egalitate de gen prin schimbare socială și educație, derulat de Centrul Parteneriat pentru Egalitate (CPE), în parteneriat cu Asociația Front, Societatea Cultural Științifică de Analize Feministe AnA (AnA), Asociația Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), Asociația PLURAL și Asociația SEXUL versus BARZA, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui site nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

Navigare ușoară în lumea egalității de gen

Copyright (c) Coaliția pentru Egalitate de Gen