• Română
  • English
Susține-ne
Susține-ne!

Revista presei din perspectiva de gen, 12-18 septembrie 2016

septembrie 19, 2016

Din cuprins:

- Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, vrea să trimită în viitorul Parlament cât mai multe „amazoane” într-un demers politic fără precedent în politica românească.

- Două femei vor deschide lista PNL la București, la alegerile parlamentare

- Protest la Botosani cu zeci de mamici, dupa ce un bebelus a murit la doua zile de la nastere. Doctore salveaza-mi viata! Vreau la mama!

- Medici ginecologi, judecați pentru că își umileau pacientele sărace: 'Fără șase milioane nu îți fac niciun avort'

- Cristian Boureanu şi fiica lui, implicaţi într-un scandal în plină stradă

- Crima de la Cugir. Agresorul avea ordin de restricţie şi nu se putea apropia la mai puţin de 100 de metri de victim

- Parlamentar egiptean: „Toate femeile ar trebui să treacă prin mutilare genitală, pentru a ţine în frâu slăbiciunea sexuală masculină”

Pe larg: Revista presei din perspectiva de gen, 12-18 septembrie 2016

Website-ul Coaliției pentru Egalitate de Gen a fost actualizat în cadrul proiectului EGALIS: Egalitate de gen prin schimbare socială și educație, derulat de Centrul Parteneriat pentru Egalitate (CPE), în parteneriat cu Asociația Front, Societatea Cultural Științifică de Analize Feministe AnA (AnA), Asociația Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), Asociația PLURAL și Asociația SEXUL versus BARZA, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui site nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

Navigare ușoară în lumea egalității de gen

Copyright (c) Coaliția pentru Egalitate de Gen