• Română
  • English
Susține-ne
Susține-ne!

Revista presei din perspectiva de gen, 5-11 octombrie 2015

octombrie 12, 2015

Din cuprins:

- Egalitatea de șanse între femei și bărbați România pe ultimul loc din Uniunea Europeană

- De ce a născut Andreea Paul Vass într-o zi de sâmbătă şi alte „sacrificii“ pe altarul egalităţii de şanse

- Războiul ONG-urilor pe educaţia sexuală. Tabăra religioasă contraatacă cu o nouă scrisoare: „Părinţii, cei mai buni educatori în materie de viaţă intimă”

- Cazul violului de la Vaslui: CSM respinge cererea de apărare a judecătoarei care a eliberat din arest violatorii

- Scriitoarea Svetlana Alexievich, Nobel pentru literatură pe 2015 "pentru scrierile sale polifonice, un monument dedicat suferinţei şi curajului"

Pe larg: Revista presei_05-11 octombrie 20154

Website-ul Coaliției pentru Egalitate de Gen a fost actualizat în cadrul proiectului EGALIS: Egalitate de gen prin schimbare socială și educație, derulat de Centrul Parteneriat pentru Egalitate (CPE), în parteneriat cu Asociația Front, Societatea Cultural Științifică de Analize Feministe AnA (AnA), Asociația Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), Asociația PLURAL și Asociația SEXUL versus BARZA, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui site nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

Navigare ușoară în lumea egalității de gen

Copyright (c) Coaliția pentru Egalitate de Gen