• Română
  • English
Susține-ne
Susține-ne!

Revista presei din perspectiva de gen 3-9 August 2015

august 11, 2015

Din cuprins:

 - Al Jazeera, despre prostitutie si traficul sexual din tara noastra: Fetele care dispar ale Romaniei

 - Psihologul care i-a scris lui Iohannis despre cei 7 violatori din Vaslui: „Dacă nu vor fi condamnaţi, va fi un semnal că demnitatea unei femei se poate aranja“

- Sondaj IRES: Ce cred românii despre violul din Vaslui

- Doi poliţişti, reţinuţi după ce au violat o fată de 15 ani fugită dintr-un centru de plasament. Poliţiştii au fost trecuţi în rezervă. Oprea: "Nu mai pot face parte din Poliţie"

Pe larg: Revista presei 3- 9 august 2015

Website-ul Coaliției pentru Egalitate de Gen a fost actualizat în cadrul proiectului EGALIS: Egalitate de gen prin schimbare socială și educație, derulat de Centrul Parteneriat pentru Egalitate (CPE), în parteneriat cu Asociația Front, Societatea Cultural Științifică de Analize Feministe AnA (AnA), Asociația Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), Asociația PLURAL și Asociația SEXUL versus BARZA, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui site nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

Navigare ușoară în lumea egalității de gen

Copyright (c) Coaliția pentru Egalitate de Gen