• Română
  • English
Susține-ne
Susține-ne!

Revista presei din perspectiva de gen, 27 aprilie-02 mai 2015

mai 4, 2015

Din cuprins:

 - Primarul Iaşului, Gheorghe Nichita, îşi spiona iubita cu ajutorul poliţiştilor locali. Amanta a primit cadou un telefon care avea instalat un soft de tip spy

 - Radu Banciu, despre şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi: „Nu are acasă soţ, nu are copii şi atunci sigur că îşi vede numai de treabă”

 - Deputatul Stelian Dolha vrea interventie rapida in cazurile de violenta domestica si echitate in relatia cu bancile

 - O crimă pe zi şi un viol la patru ore, în România, în ultimii 5 ani

 - Constănțenii apelează din ce în ce mai des la ordine de protecție

 - Papa Francisc sare in aparea femeilor

 -  Militantele Femen, împotriva extremismului francez de 1 Mai

Pe larg: Revista presei_27 aprilie-03 mai 2015

Website-ul Coaliției pentru Egalitate de Gen a fost actualizat în cadrul proiectului EGALIS: Egalitate de gen prin schimbare socială și educație, derulat de Centrul Parteneriat pentru Egalitate (CPE), în parteneriat cu Asociația Front, Societatea Cultural Științifică de Analize Feministe AnA (AnA), Asociația Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), Asociația PLURAL și Asociația SEXUL versus BARZA, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui site nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

Navigare ușoară în lumea egalității de gen

Copyright (c) Coaliția pentru Egalitate de Gen