• Română
  • English
Susține-ne
Susține-ne!

Revista presei din perspectiva de gen, 16-22 Martie 2015

martie 23, 2015

Din cuprins:

- Băsescu, despre Firea: Îi dau şansa să fie mămicuţă în luna a opta. Dacă vrea, îi botez copilul

- Sute de oameni, în special tineri părinţi, au participat la Marşul pentru viaţă din Capitală

- Marșul ”pentru viață” și realitatea îngrijorătoare a drepturilor sexuale și reproductive în România

- Patriarhia Română susţine „Marşul pentru viaţă 2015. Fiecare viaţă este un dar”

- Mitropolitul Clujului: Ar trebui ca fiecare familie tânără să aibă măcar trei copilaşi

- Scandal la conferință anti-avort, la Cluj: “Radicalitatea” gesturilor noastre e justificată prin însăși natura conferinței”

- Trei angajaţi ai CEO au intrat în greva foamei, acuzând abuzuri ale conducerii unităţii

- Doctorii care refuză să facă avorturi în Postul Paştelui. Medic: „Mă gândesc ca măcar atâta respect să am faţă de Dumnezeu şi faţă de viaţă”

- RDK-te si fugi, imnul destinat luptei impotriva violentei asupra femeilor. Gabriel Cotabiţă şi JerryCo încurajează femeile victime ale violenţei să lupte pentru o viaţă decentă şi liniştită.

- O scriitoare germană susţine, într-o carte, că soldaţii americani au violat 190.000 de femei la sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial

Pe larg: Revista presei_16-22 martie 2015

Website-ul Coaliției pentru Egalitate de Gen a fost actualizat în cadrul proiectului EGALIS: Egalitate de gen prin schimbare socială și educație, derulat de Centrul Parteneriat pentru Egalitate (CPE), în parteneriat cu Asociația Front, Societatea Cultural Științifică de Analize Feministe AnA (AnA), Asociația Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), Asociația PLURAL și Asociația SEXUL versus BARZA, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui site nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

Navigare ușoară în lumea egalității de gen

Copyright (c) Coaliția pentru Egalitate de Gen