• Română
  • English
Susține-ne
Susține-ne!

Revista presei din perspectiva de gen, 2-8 februarie 2015

februarie 10, 2015

Din cuprins:

- Comisia juridică a avizat favorabil cererile DNA de încuvinţare a arestării pentru Elena Udrea

- Elena Udrea, statul social şi statul poliţienesc

- Strigătul disperat de ajutor al unei tinere, pe Facebook: „Am fost bătută de multe ori de fostul concubin, iar Poliţia nu face nimic. O să mă omoare!“

- Hotararea CNCD in cazul petitie formulate impotriva MApN

- Scrisoare deschisă către Universități și Ministerul Educației: Vrem universități fără șantaj sexual și corupție! Studentele sunt oameni cu drepturi, nu obiecte sexuale pentru profesori!

- Sclavi pe Pamantul Mafiei. Marturiile teribile ale romancelor ce au ajuns sclave sexuale in Sicilia

- Papa Francisc, pozitie ferma impotriva mutilarii femeilor si a violentei domestice

Pe larg: Revista presei_2-8 februarie 2015

Website-ul Coaliției pentru Egalitate de Gen a fost actualizat în cadrul proiectului EGALIS: Egalitate de gen prin schimbare socială și educație, derulat de Centrul Parteneriat pentru Egalitate (CPE), în parteneriat cu Asociația Front, Societatea Cultural Științifică de Analize Feministe AnA (AnA), Asociația Centrul de Acțiune pentru Egalitate și Drepturile Omului (ACTEDO), Asociația PLURAL și Asociația SEXUL versus BARZA, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui site nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021. Pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

Navigare ușoară în lumea egalității de gen

Copyright (c) Coaliția pentru Egalitate de Gen